AKTUELNO

Ostaviće svađe po strani?

Svakog utorka Veliki šef svojim ukućanima na imanju najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", organizuje žurku na kojoj zadrugare zabavljaju najveća imena domaće muzičke scene.

Foto: Pink.rs, Unsplash, Pixabay

To je slučaj i ove večeri, kada će ukućanima pevati pevačica Goga Sekulić, kojoj je ovo prvi nastup nakon porođaja. Osim Goge, noćas u "Zadruzi 2" nastupaju i DJ Toya i DJ Jovica. Pre nego što je krenula žurka, u Belu kuću je stiglo pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, večeras će biti organizovana žurka. Šaljemo vam novac za provod. Vođa će nakon čitanja pisma podeliti novac i odlučiti ko će dobiti 100, ko 200, a ko 300 dinara. I gledaoci i Veliki šef moraju videti koliko je ko novca dobio. Biće pića, ali sve što popijete, morate da platite - pisalo je u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać odlučila je da najveći budžet za žurku da ukućanima koji su od nje dobili najmanji nedeljni budžet, a prvo je najviše novca za večerašnji provod dala Aleksandri Subotić. Ostaje nam da vidimo da li Ana želi da ostvari bolji odnos sa bivšom verenicom svog dečka Davida Dragojevića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

'